Hoppa till sidans innehåll

Bra helg för vårt A-lag i pingisens division 3

14 OKT 2012 10:59
2 stabila segrar mot Arkelstorp och Verum vilket imponerar i sammandragningen i Kågeröd.
Trots att Oscar inte kunde vara med så hoppades vi på vinst i första matchen mot Arkelstorp men 1-1 i starten efter Jonas vinst och Anders överraskande förlust fick oss att vara lite bekymrade. Dock kom alla fyra igång bra och vann till sist matchen med klara 8-2. Bara Clay Thorstensson i gästernas lag (slog även Johannes) vann sina matcher. Både Simon och Jonas var så långt obesegrade.
I andra matchen för dagen var alla fyra bra igång och Verum gavs ingen direkt chans. Klara 8-1 blev siffrorna och vi är bra med i övre halvan av serien. Vi vann faktiskt alla 3 dubblarna denna dag vilket är viktigt. I singlarna var det enbart Jonas som förlorade.
Innebär att våra spelare har följande kvot så här långt Anders Persson 7-1, Simon Danielsson 6-4, Jonas fröberg 4-2, Johannes Norström 4-3 och Oscar Jönsson 3-3.
  • Skapad: 14 OKT 2012 10:59

Det ser ut som om att vi, Laholm, Kristianstad PK och Kristianstad KFUM kommer att göra upp om topplaceringarna efter de fyra första omgångarna. Kågeröd har nu 6 poäng efter den snöpliga knappa förlusten mot Laholm i första omgången.
Om två veckor börjar seriespelet även i division 4 och division 5. Det är väldigt kul att vi för andra året i följd kan ha tre seniorlag. Visar på stort intresse och bredd.  

Skribent: Annelie Andrén

Klicka för pdf i nytt fönster
.....
.....

sponsorhuset
 . 

Stöd KBTK genom att köpa

Olle Skoug's ljudbok

Postadress:
Kågeröds BTK - Bordtennis
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Besöksadress:
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0706845363
E-post: magnus.andren@afcons...

Se all info