Hoppa till sidans innehåll

Dags att föreslå kandidater till Det Svenska Idrottsledarpriset

29 OKT 2012 07:08
Finns Sveriges mest omtyckta ledare i er förening?
Nu är det dags att föreslå kandidater till Det Svenska Idrottsledarpriset igen! För nionde året delar Coachen och Svenska Spel ut Sveriges finaste pris till ledare inom breddidrotten - Det Svenska Idrottsledarpriset!
Det Svenska Idrottsledarpriset delar vi ut till kvinnor och män som har ett stort hjärta och är engagerade i sin aktiva på ett positivt sätt. Vi belönar empati, socialt engagemang och förmåga att skapa glädje - snarare än resultat när vi utser våra vinnare.

Visst har du en person i din förening som alltid finns där när någon behövs? Som är positiv och engagerad och driver verksamheten framåt, men som kanske inte alltid får den uppskattning hon eller han förtjänar?

Ta ett par minuter och berätta om denna - eller dessa personer för oss! Då har din kandidat chansen att få välförtjänt uppmärksamhet och stå som ett positivt föredöme för andra ledare. Du får skicka in hur många förslag du vill.
• Årets Unga Eldsjäl
• Årets Domare
• Årets Manliga Ledare
• Årets Kvinnliga Ledare
Lägg ett par minuter på att berätta om en ledare i din närhet som du beundrar - så är det kanske din favorit som får komma till Stockholm och ta emot priset nästa år! Prisutdelningen sker under våren/sommaren 2013 i samband med något stort idrottsevenemang. Vinnarna får 10.000 SEK och bjuds på resa och hotell i Stockholm under prisutdelningen.
Det Svenska Idrottsledarpriset delas ut av Coachen och Svenska Spel.
Här föreslår du dina kandidater: www.idrottsledarpriset.se
  • Skapad: 29 OKT 2012 07:08

Skribent: Annelie Andrén

Klicka för pdf i nytt fönster
.....
.....

sponsorhuset
 . 

Stöd KBTK genom att köpa

Olle Skoug's ljudbok

Postadress:
Kågeröds BTK - Bordtennis
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Besöksadress:
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0706845363
E-post: magnus.andren@afcons...

Se all info