Hoppa till sidans innehåll

Kågeröd i div 2 nästa säsong!

08 MAJ 2011 16:33
Jo, det är sant! Nästa säsong spelar vårt a-lag i div 2!
  • Skapad: 08 MAJ 2011 16:33

Efter ett lyckat kvalspel där vi blev 2:a så fanns där en liten chans att vi skulle få en förfrågan från Svenska bordtennisförbundet att spela för första gången i föreningens historia i div 2.

I torsdags kom det efterlängtade telefonsamtalet från förbundet, ”skulle ni i KBTK tänka er att ta steget upp i 2:an”, efter en sekunds tänkande var svarat enkelt, självklart vill vi göra klubben historisk!

Att en by som Kågeröd med ca 1 400 invånare har ett seniorlag i div 2 som består av egna talanger ett seniorlag i div 5 (2: i serien denna säsong) samt ungdomar som är med på U-SM och tar bronsmedalj (F12/dubbel) och till denna helg har vi Emma Sköld som representerar klubben på J-SM i Karlstad är imponerande. Till detta har klubben en egen pingishall samt flertal andra lovade ungdomar i föreningen.

 

Till nästa säsong väntar många spännande matcher i Div 2, där får vi bl a spela mot Råå BTK, Lyckeby PK och KFUM Kristianstad.

 

Nu ser vi fram emot lite pingislov innan den viktiga sommarträningen startar igång mitten på juni.

 

Ett stort GRATTIS till våra A-lagsspelare Anders Persson, Oscar Jönsson, Johannes Norström, Simon Danielsson, Peter Bergström och Tomas Bengtsson.

Skribent: Jonas Nilsson

Klicka för pdf i nytt fönster
.....
.....

sponsorhuset
 . 

Stöd KBTK genom att köpa

Olle Skoug's ljudbok

Postadress:
Kågeröds BTK - Bordtennis
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Besöksadress:
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0706845363
E-post: magnus.andren@afcons...

Se all info