Hoppa till sidans innehåll

Kul avslutning I Partillebo !

11 MAJ 2011 15:04
Som vanligt var det kanon fint väder och långa dagar I Partillebo spelen….

….och vi från Kågeröd spelade kanon pingis hela tiden.

  • Uppdaterad: 11 MAJ 2011 15:15

 

Försöker återge alla men om jag glömmer någon/något får ni ha överseende för det var väldigt mycket matcher.  65 klubbar, 375 spelare och 960 starter på två dagar i två hallar och 40bord!!!!!!! Det innebär att I alla klasser var det fler starter än vad vi är vana vid och det krävdes många vinster för att gå långt.

Vi börjar åldersmässigt med Tomas, att ta sig vidare I både HJ och H3 är bra och spelet såg riktigt bra ut hela tiden. Även I H2 vann han matcher.

Anders var den som vann minst antal matcher men också den som spelat kortast tid och kanske gått fram mest. Strongt att spela I så många klasser och verkligen våga utmana varenda gång. Ännu mer matchvana så kommer fler matchvinster.

Emma visade SM form båda dagarna. Kvartsfinal I DJ20 och F15 på lördagen blev slutspel I H5 och vinst I F14. Kul att just Emma fick avsluta en kanon helg för vår klubb med att vinna sista klassen vi spelade. Hennes målmedvetenhet och fysik skall berömmas när man spelar som bäst efter två så hårda dagar! Lika bra spel på fredag och INGEN går säker.

Måns gladde med att ta sig till slutspel I både P12 och P13. Det är meriterande med de tuffa lottningarna! I H4 blev det ännu en matchvinst innan hans spelmässigt bästa helg på länge var över.

Hanna spelade troligen flest matcher då hon tog sig till slutspel I alla fyra klasserna. 3:a I både F13 och F15 på lördagen, blev 2:a I F12 och 5:a I F14 på söndagen. I flera matcher var spelet fantastiskt, speciellt I F15 kvartsfinalen där hon besegrade en toppseedad norrska med UEM meriter.

Albin slog till direkt på lördags förmiddagen med en vinst I P9. Dessutom en 5:e plats I P11! PÅ söndagen blev det inget avancemang I P12 men två matchvinster och Albins bästa pingishelg någonsin !!!! Det är stort att vinna den klassen.

Ida slutade 3:a I tävlingens minsta klass (F9) efter bra spel men höjdaren var att avancera I F11 till en delad 5:e plats. Då stämde allt.

Bäst av allt, vi har många glada skratt med oss hem och kamratskapen innebär att det nog skall mycket till om vi inte alla redan nu längtar efter att vara med även nästa år.

 

 

 

Skribent: Annelie Andrén

Klicka för pdf i nytt fönster
.....
.....

sponsorhuset
 . 

Stöd KBTK genom att köpa

Olle Skoug's ljudbok

Postadress:
Kågeröds BTK - Bordtennis
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Besöksadress:
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0706845363
E-post: magnus.andren@afcons...

Se all info