Hoppa till sidans innehåll

Påskaspelen är en rolig tradition

25 APR 2011 22:15
Vi var som vanligt en del som deltog I Landskrona med några fina placeringar
  • Skapad: 25 APR 2011 22:15

Enda segern kom lite väntat i F14 dubbel där Emma och Hanna vann. Den minsta klassen och inget superhårt motstånd men man kan inte ta ifrån tjejerna att de spelade bra.

 

Under fredagen deltog Benny och Anders N i herrsingel och Tinnie i P11. Denna gång var det ingen av dessa som tog sig vidare men Emma spelade riktigt bra och blev 2:a i F15 som hade tufft startfält.

Lördagen fortsatte med F14 där Emma blev 2:a och Hanna 3:a. Inte deras bästa spel men de gjorde vad man kan begära. Dagens framgång var Ida som återigen tog sig till final. Bra kämpainställning även om Ängalags Mathilda blev för svår i finalen. Det var faktiskt Ida´s 7:e raka final.

Söndagen blev resultatmässigt den sämsta men det var väntat med många i ”fel” åldersklass. I P12 överraskade Albin med att ta sig vidare från poolen. Starkt igen av en 9-åring men faktum är att Måns spelade ännu bättre. Fastnade i och för sig i poolen men spelade i den klart tuffaste poolen och besegrade för första gången Eslövs löfte Hampus. Hanna och Emma spelade riktigt bra i DJ17 och var bara någon futtig poäng från att ta sig vidare. Kanske var detta tävlingens hårdaste klass kvalitetsmässigt. I F12 hade Wilma inte sin bästa dag men med helt nytt rack kan man inte begära för mycket. I P12 dubbel spelade både Måns/Albin och Hanna/Wilma bra. Det sistnämnda paret vann första matchen och sedan mötte man toppseedade danska paret och förlorade med 11-9 i avgörande set.

Skribent: Annelie Andrén

Klicka för pdf i nytt fönster
.....
.....

sponsorhuset
 . 

Stöd KBTK genom att köpa

Olle Skoug's ljudbok

Postadress:
Kågeröds BTK - Bordtennis
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Besöksadress:
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0706845363
E-post: magnus.andren@afcons...

Se all info