Hoppa till sidans innehåll

Slutspel i Söderåsalliansen

16 APR 2011 20:55
En stolt ledare från KBTK rapporterar från slutspelet i Söderåsalliansen. Tävlingen spelades i Allerum lördagen den 16/4-11. Vi har en unik bredd nu i KBTK!
  • Uppdaterad: 16 APR 2011 21:17

Var i Allerum idag, lördagen den 16/4 och följde Kågeröds ungdomar som antingen kvalade in till slutspelet eller var direktkvalificerade. Vilka otroliga ungdomar vi har, bra inställning, bra klubbkänsla och de stöttar varandra.

 I flickor nio hade vi en tävlingsdebutant med i Johanna Olsson, helt otroligt nog  vann hon, grattis Johanna. Albin Persson vann pojkar nio efter mycket bra spel mot Albeck från Strövelstorp i finalen. Ytterliggare en tävlingsdebutant tog tredjeplatsen nämligen Anton Olsson. I pojkar elva blev Emanuel Kvist tvåa efter finalförlust i femtesetare mot en duktig nabbspelare från Åstorp, nämligen Kaplan. Sofia, Michelle och Sara tog plats 1-3 i flickor tretton. I Hj 20 blev Anders, Herman och Markus fyra, femma och sexa. Ett extra plus till Elias Olsson som vann b-finalen i pojkar tretton och Fredrik Danielsson som visar ett mycket utvecklingsbart spel. Som vanligt gör Mimmi och Elin bra ifrån sig i flickor elva och slutar fyra respektive femma. Känns det som jag glömt något, nej Måns glömmer man inte, han storspelade och blev tvåa i Pojkar 13. Måns spel i både semifinal(Ludvig från Strövelstorp) och i finalen mot (Henrik från Strövelstorp) var mycket bra.

Vänligen Håkan Kvist

P.S Stort grattis till Vilma och Hanna som spelade kanon under SM i Varberg

Skribent: Håkan Kvist

Klicka för pdf i nytt fönster
.....
.....

sponsorhuset
 . 

Stöd KBTK genom att köpa

Olle Skoug's ljudbok

Postadress:
Kågeröds BTK - Bordtennis
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Besöksadress:
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0706845363
E-post: magnus.andren@afcons...

Se all info