Hoppa till sidans innehåll

Cliffton Cup 2016 Lördag!

27 NOV 2016 08:00
  • Uppdaterad: 06 DEC 2016 06:58

Först ut på förmiddagen var Sofia och Alf som båda visade prov på mycket fin pingis.

Alf vann sin pool efter vinster mot Stefan Nguyen, Anders Nilsson och Hugo Setterlund. Kort därpå gick Alf in i kvartsfinal mot BTK Rekords Robin Sjöberg, efter att ha förlorat första set så kunde Alf vinna de tre kommande seten. I semifinalen blev det dock för tufft mot klassvinnaren Harry Larsson som vann mot Alf med 3-1.

På förmiddagen spelade Sofia i F12 som spelades i en pool. Sofia kunde vinna tre raka matcher och därmed tog hem klassvinsten. Gratulerar!

Under passet på eftermiddagen var det Anton och återigen Sofia som var i spel. Anton i P14 och Sofia i F14.

Anton kom i en tuff pool som innehöll den toppseedade Esse Johansson och Johan Lisselgård från Halmstad. Anton började mot Esse som han aldrig har slagit förut och gjorde det oerhört bra. Efter att ha haft 10-6 i första set och tappat till 10-12 kom Anton igång igen och tog sedan tre raka set, vinst 3-1 och alla dörrar var öppna. Sedan var det Johan som stod på schemat. Här ledde alltså Johan med 2-0 och 8-2. Man kan tycka att det nästan var klart men det tyckte inte Anton som vann setet 12-10. Anton vann sedan de kommande två seten och stod som gruppsegrare. I semifinalen blev dock IFK Lunds Charlie Ridegård för svår.

Sofia ställde även upp i F14-klassen. Den spelades också i gruppform och när Sofia slog in matchbollen mot Tilde Hallgren från Halmstad var det klart. Hon stod återigen högst upp på pallen och vi säger återigen GRATTIS! En riktig stor framgång!

Vi önskar alla KBTK:are lycka till imorgon, kör hårt!

Skribent: // Styrelsen

Klicka för pdf i nytt fönster
.....
.....

sponsorhuset
 . 

Stöd KBTK genom att köpa

Olle Skoug's ljudbok

Postadress:
Kågeröds BTK - Bordtennis
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Besöksadress:
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0706845363
E-post: magnus.andren@afcons...

Se all info