Hoppa till sidans innehåll

Cliffton Cup 2016 Söndag!

01 DEC 2016 08:00
  • Uppdaterad: 05 DEC 2016 08:07

Cliffton Cup 2016 Söndag!
Lite sent men vi kör på...

Denna dagen var det fullt av "kågerödare" i farten. På förmiddagspasset var det spel i herrdubbel & herrsingel 5.

I herrdubbeln hade vi två stycken par med i form av team AndersP/JörgenO och AlfE/TomasB. I denna klass lyckades Anders och Jörgen ta en stabil andra plats bakom Kamil Samulak och Michal Gos från Klippan. Vilket är ett bra resultat! Alf och Tomas hade dock inte lika mycket vind i seglet under denna klassen, då dom fick tacka för sig redan i poolen.

I herrsingel 5 kom Benny och Anton på varsin stabil 5:e plats efter utgång mot de bägge åstorparna Christer Emilsson och Henrik Kylberg.

Eftermiddagspass...

I detta passet är vi fler från Kågeröd i spel, i form av Anders, Jörgen och Tomas B i herrsingel 2, Anton och Tomas P i herrsingel 6, Ida och Sofia i damsingel 3, sedan Jakob i P12.

Anders var den som gick bäst i hs2. Efter vinst mot Andreas Odhelius från Lund i åttondelsfinal var det dags för spel mot Strövelstorps Billy Wahlgren i kvartsfinal. Där blev det en jämn match som slutade med 3-2 vinst i Billys favör, en femteplats alltså. Jörgen åkte ut mot förstaseedade Jakob Peterson i åttondelen och Tomas B tackade för sig redan i poolen efter en tuff lottning.

I herrsingel 6 kämpade Tomas P i poolen, trots alla gummibyten gick det inte riktigt vägen denna gång. Anton var dock den som glänste i denna klass efter 3-0 mot Hemam Odeh och samma resultat mot Elvis Kotromanac blev det gruppseger! I semin blev det vinst mot Rasmus Hjort med 3-0. I finalen var det Fabian Svensson som stod på andra sidan bordet. Fabian och Anton har haft många tuffa matcher mellan varandra och denna gången var det Anton som drog det längsta strået. Vinst med 3-0! Klassvinnare! Gratulerar!

I ds3 som spelades i poolform, med bara en pool. Blev det riktigt tufft i matchen mellan Sofia och Ida. Jag tror att setsiffrorna i femte skrevs till 13-11 i Sofias favör och en riktig holmgång var avklarad. Sofia på en tredjeplats och Ida på en fjärdeplats.

I P12 körde Jakob på så gott det gick. Efter att ha hamnat i en tuff pool var det tyvärr dags för hemgång. Dock bra att slå Youseff från Kristianstad.

Tack för denna turnering alla från Kågeröd!

Skribent: // Styrelsen

Klicka för pdf i nytt fönster
.....
.....

sponsorhuset
 . 

Stöd KBTK genom att köpa

Olle Skoug's ljudbok

Postadress:
Kågeröds BTK - Bordtennis
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Besöksadress:
Böketoftevägen 5
26877 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0706845363
E-post: magnus.andren@afcons...

Se all info